Forum i hapur për krijimin e Shoqatës të Mbrojtjes së Shtëpive Monument

kulture, Berat dhe Gjirokastër, në kuadër të projektit REVATO që financohet nga BE (www.revato.info )

Më 26 maj 2012, ora 10.30, EU info center, R. Ismail Qemali (ish-blloku), Tiranë,

Organizata për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Gjirokastrës – GCDO, www.gjirokastra.org VIDEO

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.