Etleva Dhima, Drejtore ekzekutive – Berat

Ky email po mbrohet nga spambots-at, të duhet JavaScript për ta parë


Magdalena Margariti, Drejtore ekzekutive – Gjirokastër

Ky email po mbrohet nga spambots-at, të duhet JavaScript për ta parë


 

Sadi Petrela, kryetar i Bordit

Ky email po mbrohet nga spambots-at, të duhet JavaScript për ta parë


Lajme

Stop
Play

Hyrje

Sondazh

Sa shtëpi të rrezikuara mendoni se ka në Gjirokastër dhe Berat?
 

VIDEO

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.